GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI

Kazanılan Yeterlilik
Program Süresi (Yıl)
Toplam AKTS Kredisi
Öğretim Şekli
Yeterliliğin Düzeyi ve Öğrenme Alanı




4


240


TYÇ Yeterlilik Türü: Lisans
TYÇ, TYYÇ, EQF-LLL, ISCED (2011): 6. Düzey
QF-EHEA: 1. Düzey
Yönelim: Akademik
Sınıflandırma (ISCED 2013):072 Temel Öğrenme Alanı:21,54,62,72,81
Kategori: Ana Yeterlilik

ÜST DERECE PROGRAMLARA GEÇİŞ

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü akademik olarak da incelenmesi ve gelişmesi gereken bir alan olarak karşımıza çıkmaktadır.Her alanda yüksek lisans, doktora programlarına veya sanatta yeterlik programlarına başvurulabilir.