ANASAYFAKURUMSAL BİLGİLEREĞİTİM VE ÖĞRETİM PROGRAMLARI Halkla İlişkiler ve ReklamcılıkSERTİFİKA PROGRAMLARIÖĞRENCİLER İÇİN FAYDALI BİLGİLER, KAYNAKLAR VE SERVİSLERFAYDALI LİNKLER VE DÖKÜMANLARİLAVE VE DESTEKLEYİCİ BİLGİLER

HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK LİSANS PROGRAMI

Kazanılan Yeterlilik
Program Süresi (Yıl)
Toplam AKTS Kredisi
Öğretim Şekli
Yeterliliğin Düzeyi ve Öğrenme Alanı


Lisans Derecesi


4


240


Örgün
  • TYÇ Yeterlilik Türü: Lisans
  • TYÇ, TYYÇ, EQF-LLL, ISCED (2011): 6. Düzey
  • QF-EHEA: 1. Düzey
  • Yönelim: Akademik
  • Sınıflandırma (ISCED 2013):022 Temel Öğrenme Alanı:22
  • Kategori: Ana Yeterlilik

GENEL BİLGİ

Günümüzde halkla ilişkiler, işletmenin önemli fonksiyonlarından biri olma niteliğini kazanmıştır. Beykoz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Programı ise, yeni iletişim teknolojilerine hakim, alanındaki gelişmeleri takip edebilen ve bu şekilde sürekli değişen sektörde görev alabilecek donanıma sahip iletişimcileri yetiştirmeyi hedefler. Kuramsal ve uygulama derslerinin yanında, projeler ve staj olanakları, öğrencilerimizin pazarlama iletişiminin tüm alanlarında yetkinlik kazanmalarını ve konuyu içselleştirmelerini sağlar.

Beykoz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Beykoz Üniversitesi Eğitim-Öğretim Modeli doğrultusunda seçmeli ve zorunlu temel alan dersleri, uzmanlık alanı dersleri, yetkinlik geliştirme dersleri ve iş yerinde uygulama eğitiminden oluşur. Öğrenciler, İş Yerinde Uygulama Eğitimi kapsamında iş dünyasını yakından deneyimler. Bu sayede ders dönemi süresince elde ettikleri kuramsal bilgiyi uygulama ile birleştirme olanağını elde ederler.

Beykoz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, kurumsal saygınlık, kriz yönetimi, kurumsal iletişim, kurumsal sosyal sorumluluk, marka yönetimi gibi konularla ilgili yeterli donanım elde eder.

İçinde bulunduğumuz yüzyılın hızla gelişen ve değişen iletişim ve bilgi teknolojileriyle uyumlu iletişim çalışmaları yürütmek önemlidir. Hedef kitleye ulaşmak için doğru iletişim stratejilerini kullanmanın önemi göz önünde bulundurulmalıdır. Beykoz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, hem geleneksel hem de yeni medya teknolojilerini birlikte uyumlu ve doğru biçimde kullanmayı öğrenirler.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünden mezun olan öğrenciler eğitimlerine lisansüstü düzeyde devam edebilirler.



Program hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.