ANASAYFAKURUMSAL BİLGİLEREĞİTİM VE ÖĞRETİM PROGRAMLARI Yapı Yönetimi TezliSERTİFİKA PROGRAMLARIÖĞRENCİLER İÇİN FAYDALI BİLGİLER, KAYNAKLAR VE SERVİSLERFAYDALI LİNKLER VE DÖKÜMANLARİLAVE VE DESTEKLEYİCİ BİLGİLER

YAPI YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

Kazanılan Yeterlilik
Program Süresi (Yıl)
Toplam AKTS Kredisi
Öğretim Şekli
Yeterliliğin Düzeyi ve Öğrenme Alanı


Yüksek Lisans Derecesi


2


120


Örgün
  • TYÇ Yeterlilik Türü: Tezli Yüksek Lisans
  • TYÇ, TYYÇ, EQF-LLL, ISCED (2011): 7. Düzey
  • QF-EHEA: 2. Düzey
  • Yönelim: Akademik
  • Sınıflandırma (ISCED 2013): Temel Öğrenme Alanı:34,58
  • Kategori: Ana Yeterlilik

GENEL BİLGİ

Yapı Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı yüksek lisans düzeyinde öğrenim veren bir programdır. Programı başarıyla tamamlayan öğrenciler Yapı Yönetimi Yüksek Lisans Derecesi almaya hak kazanırlar.

Yapı Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programına öğrenci kabulü Yüksek Öğretim Kurumu’nun düzenlemeleri çerçevesinde yapılır. Programa ayrıca kurum içi yatay geçiş, kurum dışı yatay geçiş, dikey geçiş ve yurt dışı öğrenci kabulü yoluyla da öğrenci kabulü yapılır. Önceki öğrenmenin tanınması ulusal düzeyde Yüksek Öğrenim Kurumu’nun çerçeve yönetmeliklerine ve Beykoz Üniversitesi’nin ilgili yönergesine göre yapılır.

Beykoz Üniversitesi Yapı Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı mezunlarını, alanında bilgisi, donanımı ve iletişim becerileri ile fark yaratacak, araştırmacı, yenilikçi ve girişimci yöneticiler olarak yetiştirmeyi hedefler.Beykoz Üniversitesi Yapı Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı Beykoz Üniversitesi’nin vizyonu ve misyonu ve Beykoz Üniversitesi Eğitim-Öğretim Modeli doğrultusunda, Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikleri Çerçevesi (TYYÇ) yeterlilikleri koşullarını sağlayacak şekilde hazırlanmıştır.

Beykoz Üniversitesi Yapı Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı Beykoz Üniversitesi Eğitim-Öğretim Modeli doğrultusunda seçmeli ve zorunlu temel alan dersleri, uzmanlık alanı dersleri, seminer dersi ve yüksek lisans tezinden oluşur. Öğrenciler dersler yanında, konferanslar ve seminerler yoluyla mesleğin önde gelen akademisyenlerinin ve profesyonellerinin deneyimlerinden yararlanma olanağını elde ederler, eğitimleri sırasında iş dünyasının gerçekleriyle tanışırlar, Proje Odaklı Öğrenme yaklaşımı çerçevesinde aldıkları derslerde projeler yaparak yetkinliklerini ve becerilerini geliştirirler.


Program hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.